Reculls de premsa

25/10/202

Aquest any ens hem estrenat fent el Balanç Social (en la seva modalitat bàsica), una eina de rendició de comptes i mesura d'impacte social, ambiental i de bon govern, impulsada per la Xarxa d'Economia Solidària.

Ens podeu trobar els nostres resultats al catàleg d'organitzacions del mercat social.

01/06/2020

l'Espavila (Agenda cultural) del mes de Maig, conjuntament amb artesanes i comerç local del nostre poble, Esparreguera. Ara més que mai hem d'estar al costat del comerç local. Moltes gràcies Espavila per comptar amb nosaltres!

28/05/2020

Des del Cercle de l'Economia Social i solidaria del Baix Llobregat, ens van fer una video, per donar-nos a conèixer. Gràcies per acompanyar-nos. Si el voleu visualitzar, podeu anar a l'enllaç o entrar al nostre Facebook o Instagram

24/05/2020

Vàrem sortir al diari Ara, amb un article de la Laura Sangrà, on mencionava 18 marques de roba del territori local, ética i sostenible. Nostaltres vam tenir el plaer d'estar conjuntament citades amb la Miriam Ponsa, La Llana Xisqueta, Cusart, entre altres.

01/05/2020

l'Espavila (Agenda cultural) del mes de Maig, conjuntament amb artesanes i comerç local del nostre poble, Esparreguera. Ara més que mai hem d'estar al costat del comerç local. 
Moltes gràcies Espavila per comptar amb nosaltres!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.